--> --> --> За результатами огляду сплановані ремонтні роботи під час літніх канікул.
  • khkadet-info@ukr.net
  • м. Харків, вул. Генерала Момота, 5
  • Кадетський корпус м.Харків

    Новина

    За результатами огляду сплановані ремонтні роботи під час літніх канікул.

    Керівництво гімназії разом з батьківським комітетом провели огляд приміщень навчального корпусу, їдальні, гуртожитку, приміщень казарми. За результатами огляду сплановані ремонтні роботи під час літніх канікул.

    У навчальному корпусі: - аудиторії 1-ї роти (7 клас) №№ 302, 304 – ремонт приміщень, електромережі з заміною світильників на світлодіодні, відновлення підлоги та заміна шкільних дошок; - аудиторії 2-ї роти (8 клас) №№ 301, 303, 305 – ремонт приміщень, електромережі з заміною світильників на світлодіодні, заміна вікон на металопластикові, перенесення стін (перепланування приміщень), відновлення підлоги, заміна шкільної дошки та парт зі стільцями, а також роботи щодо будівництва приміщення роздягальні; - аудиторії 3-ї роти (9 клас) №№ 201, 202, 203 – ремонт приміщень та приміщення роздягальні, заміна вікон на металопластикові в аудиторії № 203; - аудиторії 4-ї роти (10 клас) №№ 326, 329, 332, 334 – ремонт приміщень та приміщення роздягальні, в аудиторії № 334 – ремонт електромережі з заміною світильників на світлодіодні, заміна вікон на металопластикові, перенесення стін (перепланування приміщення), відновлення підлоги, заміна шкільної дошки та парт зі стільцями; - аудиторії 5-ї роти (11 клас) №№ 311, 313 – ремонт приміщень та приміщення роздягальні, №№ 310, 312 – ремонт електромережі з заміною світильників на світлодіодні, перенесення стін (перепланування приміщень), відновлення підлоги; - на 1-ому поверсі: каб. № 113 – ремонт приміщення, електромережі з заміною світильників на світлодіодні, заміна вікон на металопластикові; - на 2-ому поверсі: каб. №№ 209, 207, 216, 217 – заміна дверей; каб. №№ 200, 207 та каб. № 205 (клас інформатики) – ремонт приміщення, електромережі з заміною світильників на світлодіодні, заміна вікон на металопластикові; - на 3-ому поверсі: каб. №№ 315, 317, 321 – (кабінети іноземної мови) та каб. № № 309, 319, 330 – ремонт приміщень, електромережі з заміною світильників на світлодіодні, заміна вікон на металопластикові; каб. №№ 322, 331 – ремонт приміщень, заміна вікон на металопластикові; каб. № 331 та № 306 – ремонт електромережі з заміною світильників на світлодіодні; каб. № 333 (кабінет з вивчення предмету «Захист Вітчизни») – ремонт приміщення, заміна вікон на металопластикові; в коридорах – заміна вікон на металопластикові; в туалетах та кімнатах для вмивання – ремонт приміщень, заміна вікон на металопластикові; сходи з 1-го на 3-ій поверхи – ремонт стін, підлоги, стелі та електромережі з заміною світильників на світлодіодні.

    У їдальні: ремонт приміщень рибного та м’ясного, овочевого та варильного цехів, складських приміщень, залу для прийому їжі кадетів, туалетів та місць для миття рук, сходів; варильний цех – заміна вікон на металопластикові, ремонт вентиляційної системи, встановлення технологічного обладнання; вхід у їдальню – заміна дверей на металопластикові; ремонт електромережі з частковою заміною світильників на світлодіодні. У приміщеннях гуртожитку (спальні розташування 1 та 2 рот) – ремонт спальних кімнат, туалетів та кімнат для вмивання, центрального холу та коридору; заміна вікон на металопластикові у коридорі; заміна дверей запасного виходу, відновлення сантехніки, ремонт меблів та електромережі з частковою заміною світильників на світлодіодні; ремонт системи опалення.

    У приміщеннях казарми (3, 4, та 5 рот) – ремонт спальних розташувань, туалетів та кімнат для вмивання, місць для занять спортом, душових та кімнат побутового обслуговування; відновлення сантехніки, ремонт меблів та електромережі з заміною світильників на світлодіодні; ремонт сходів; 3 та 4 рота – часткова заміна вікон на металопластикові; 4 рота – ремонт та оновлення спортивного приладдя; будівництво додаткового туалету та кімнати для вмивання.

    На даний час на рахунках навчального закладу по КЕКВ 2210 (Предмети, матеріали, обладнання та інвентар) відсутні кошти для проведення вище наведених ремонтних робіт. Створення та підтримання належних умов для проживання, харчування та навчання кадетів у навчальному закладі не можливо здійснювати без залучення благодійної допомоги та допомоги від батьківських комітетів. З ініціативою забезпечення за вказаним КЕКВ вийшли батьківські комітети. Звіт про ведення ремонтних робіт та закінчення ремонту буде надано.

    Color Skin

    Header Style

    Layout

    Wide
    Boxed